Hej! Någon som kan rekommendera några tonårstidningar jag inte redan vet om som går att köpa på exempelvis pressbyrån? Julia är typ den enda jag vet fortfarande säljs :/

2 Responses

  1. Det är riktigt dåligt. Tonåringar sitter hellre på webben och läser. Nu när både Frida och VeckoRevyn är borta ur print så tror jag det bara är en tidsfråga innan Julia försvinner. Som tur insåg Jag detta för flera år sedan och började samla på Mig VeckoRevyn och en hel del Frida. Så jag klarar mig nog några år till..På Pressbyrån finns det flera utländska tonårstidningar du kan köpa. Funkar det inte för Dig med typ ELLE eller Cosmopolitan annars?

    Sorry Guys for posting in Swedish. Dont delete thread post yet.

  2. I know that here in Norway, we used to have more teen magazines just about 1 year ago, but i know 1 of them got out of print and is now fully digital, and some other one just closed down. Sad to see, but i can clearly see this happening in Norway aswell as in sweden.

Leave a Reply